Jag tror på att du kan och vågar vara modig!

Verkligt mod är att våga möta sina rädslor och kliva utanför det invanda och trygga. Utveckling och förändring sker utanför vår komfortzon och för att skapa nytt behöver vi tänka och göra nytt.

För att våga det behöver vi känna tillit till oss själv och vår förmåga. När vi blir sedda och bekräftade för de vi är ökar självkänslan och vi känner att vi duger. I en starkare självkänsla växer tilliten och modet att våga förändra. 


Med tillit och lyhördhet möter jag dig just där du är i din process.

Jag hjälper dig att tro på dig och din förmåga att leda dig själv.

Detta är grunden för att du ska kunna skapa den förändring som du behöver och längtar efter.

Vi jobbar tillsammans med att omsätta dina insikter till de förändringar som du önskar. 

Oavsett om ditt behov av förändring och växande handlar om dig som privatperson eller som professionell kan vi skapa förändring tillsammans!

Jag coachar även dig som vill ha stöd eller utveckla ditt föräldraskap.


NÅGRA RÖSTER FRÅN KLIENTER

Tack för att du hela tiden ger mig den viktiga bekräftelsen som säger ”du är på rätt väg, fortsätt så”. Just den peppen är ovärderlig när jag försöker hitta ett uttryckssätt och en marknadsföringsstil som ska locka nya kunder.
Du är ett ypperligt exempel på konkret, framåtsyftande och positiv återkoppling. En ENORM styrka hos dig!

Sanja Streuli

Oktober 2019

Jag är mer än tacksam att våra vägar har korsats så att du är med mig. Det är ju det som gör mig lite extra modig nu. Du har lärt mig så mycket!… Det är tack vare dig!
Så mycket som du peppat mig o haft tålamod och hjälpt mig upp när jag har kört av vägen… 

Katarina Hansson

December 2018

Annica är fantastiskt duktig på det hon gör! Hon har hjälpt mig så otroligt mycket på så många sätt inom coachning – Från att stötta mig och tro på mig så jag vågade tro på mig själv och förverkliga min dröm – till att peppa och ge mig motivation under tuffa perioder. Hon har hjälpt mig att hitta de rätta verktygen för att själv göra jobbet och av det utvecklas. Hennes utstrålning och engagemang!
Kan varmt rekommendera!

Cazandra Hagström

Oktober 2018

Att du ÄR. Kan nästan inte uttrycka det på ett tydligare sätt. I det ryms självklarheten, självkänslan, själva varandet. Du är så oerhört solklar i ditt varande. Det är så stabilt, så fullt med värme, så omfamnande att vara i din närhet. Och samtidigt finns en urkraft, en energi som gör dig spännande, oförutsägbar och därmed blir jag nyfiken och förundrad: ”Vad mer finns där?” Den trygghetskänsla du sprider skapar en atmosfär av att det inte finns någonting som är för farligt eller svårt. Du gör så allt känns möjligt. 
Tack för att du finns!

Cath Blomqvist

Mars 2018


Jag har även börjat gå hos en coach på Arbetslivsresurs.
Det är via arbetsförmedlingen jag fick denna möjlighet. Min coach är helt underbar och kan verkligen detta med att hjälpa mig att hitta det jag har i mig samt omsätta det i handling. Efter mitt möte med henne i fredags bubblade det riktigt i mig av glädje, idéer och planer. Har redan börjat smida planer på vad jag ska inrikta mig på och med ett steg i taget så kommer det att bli något riktigt bra! 
Önskar alla hade möjlighet att få träffa en sån underbar coach som jag har!”

Pia Varis

April 2016