En magiskt vacker vinterdag i februari 2021

Medan ni väntar vill jag bjuda på en bild från min första utflykt med fyrhjuling på isen. Det var en hisnande upplevelse att sitta bakom en van förare och susa fram på ett motorfordon på sjön vid min sommarstuga. Förutom att njuta av det vackra landskapet och de mäktiga isformationerna var vi också på jakt efter en förlupen badbrygga. Och vi hittade den!

Utflykten gav mig ytterligare ett gott tillfälle och en fin möjlighet att verkligen ta vara på – och vara i – stunden, omgivningen och den sköna känslan av HÄR och NU. Det fanns ingen stress eller press utan bara vila och återhämtning.

I dessa Corona-tider (ett ord som knappast fanns för ett år sedan) är det allt fler som vistas och umgås utomhus. Jag hoppas att detta också ger fler människor en känsla och erfarenhet av vilka fantastiska möjligheter till vila och återhämtning som naturen erbjuder. Bara genom att finnas.

Ta hand om dig! Kram från Annica W

PS. Jag fick också pröva att köra fyrhjuling – och det var JÄTTEROLIGT!

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *